12-08-12

Vroeg begonnen...

Je kind laten kennis maken met muziek daar is niets mis mee volgens mij.  Dat doe ik zelf ook...

Een goed nummer eens wat luider zetten en er samen met je kinderen op uit de bol gaan ook.  Dat gebeurt ook al eens bij ons thuis.

Hen naar een kleinschalig festival meenemen moet ook kunnen.  Zelf heb ik dat nog niet gedaan, maar dat zal er zeker wel eens van komen.

Maar wat ik gisteren op de Lokerse Feesten gezien heb vond ik er toch wel ferm over.  Een jong koppel stond daar met hun kleine baby van nog geen 6 maand op het festivalterrein naar het optreden van dEUS te kijken.  Gelukkig hadden ze de baby een hoofdtelefoon opgezet.  Maar ik twijfel er sterk aan of dat wel zo'n goed idee was.  De schedel van een baby bestaat namelijk uit 3 stukken met daartussen een opening (fontanel) die pas tussen de 12 en 18 maanden sluit.  Om daar dan een koptelefoon op te zetten die die stukken naar elkaar toe duwt getuigt volgens mij niet echt van veel intelligentie...  Die baby daarna in je nek zetten en dan gaan dansen ook niet echt hé ;-)

Een tijdje daarna probeerden ze de baby zijn flesje te geven maar dat lukte niet echt.  Hoe zou dat nu komen vraag ik mij af.  Overal lawaai, flikkerende lichten, horden mensen om je heen, zoiets moet toch honger geven, niet?

Mij toch in elk geval.  Een goeie spitburger gaat er na zo'n festival altijd wel in :-)

Commentaren

O jee... helemaal NIET goed bezig hé! Pfff.

Gepost door: Lentesneeuw | 21-08-12

Reageren op dit commentaar

Er zijn meer jonge ouders weg van Deus: https://santenkraam.wordpress.com/2012/06/01/following-sea/
Maar misschien weet ik nu wel waarom ik een beetje doof ben.

Gepost door: Lehti | 08-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.