12-04-11

30 day song challenge - day 2: Your least favourite song

Deze was eigenlijk redelijk gemakkelijk.  Er zijn hopen nummers waar ik echt niets mee heb.  De vele studio-100 kinderliedjes waarmee de hoofden van onze kinderen gebrainwashed worden, om te beginnen.  Ik kon er zo eentje uitpikken, geen enkele uitdaging aan.

Dus besloot ik het iets moeilijker te maken voor mezelf.  Wat is nu een nummer waar ik werkelijk van gruwel?  Dat was al iets moeilijker...  Diezelfde kinderliedjes vielen al direct uit de boot omdat het dikwijls wel vrolijke deuntjes zijn.  Nee, het moest iets zijn waar ik echt niet naar kan luisteren...  waar ik hyper-nerveus van word...

Dus trok ik op zoek.  Nu heb ik een heel brede muzieksmaak, ik dacht dus wel even zoet te zijn.  Groot was dus mijn verbazing dat ik al vlug op een heel muziekgenre stootte dat ik echt afgrijselijk vind.  En nee het is geen death-metal geworden, want al is dat inderdaad geen favoriet, daar kan ik zelfs nog enig gevoel voor melodie in bespeuren.

Nee...  Het genre uit mijn ergste nachtmerries is "Experimentele Jazz".  Mij (gelukkig) totaal onbekend tot nu toe.  Wat een ongecontroleerde en ongerelateerde vieze brij van noten is me dat zeg.  Ik kan er echt geen 5 minuten naar luisteren.

Luister en huiver...

PS: Vergeet niet even verder te spoelen tot 04:40 om de volle 'pracht' van dit nummer te kunnen appreciëren ;-)

23:38 Gepost door Rigel in Muziek | Permalink | Commentaren (3) | Tags: 30 day song challenge |  Facebook |

Commentaren

Zo slecht vind ik dat nu toch niet, hoor :-) Saai vooral. En er zit wel weinig melodie in precies. Maar je loopt dan ook niet het risico van de godsganse dag met dat liedje in je kop te zitten :-)

Gepost door: Nachtbraker | 13-04-11

Reageren op dit commentaar

OMG. Precies een wreed accident tussen 2 schroothopen! What the f*ck, dit kan absoluut niet onder de noemer 'muziek' geplaatst worden.

Gepost door: Margogogo | 15-04-11

Reageren op dit commentaar

Vind ik ook. Probeer maar eens een paar andere nummers uit dit genre. Allemaal dezelfde kak ;-)

Gepost door: Rigel | 15-04-11

De commentaren zijn gesloten.