21-12-10

Vrouwen en datingsites (part 2)

Een tijdje geleden schreef ik al eens over mijn online dating avonturen.  In dat artikel kon je met een beetje verbeelding een 'lichtelijk' gefrustreerde ondertoon ontwaarden, desondanks heb ik mezelf nu weer te grabbel gegooid in die mannen-uitverkoop.  En omdat ik vorige keer zelf gezaagd had dat de meeste dames geen mailtjes kunnen beantwoorden had ik me voorgenomen om deze keer eens het goede voorbeeld te geven en elk bericht dat ik binnen kreeg (al was het negatief) te beantwoorden, wetende dat 1 berichtje om de 3 weken best te doen zou moeten zijn.

Wat een vergissing...  Groot was mijn verbazing dat ik -in tegenstelling tot de vorige keren- nu wél volop mails binnenkreeg; zelf nog vóór ik een foto bij mijn profieltje geplaatst had (want dat schijnt nóg meer succes uit te lokken).  Misschien is net dát de reden van mijn succes, hoor ik U nu denken.  Misschien...  Ik ben nu niet direct catwalk-materiaal, maar ik vind van mezelf dat ik best wel te doen ben.  Maar, ik ben geen single vrouw, dus eigenlijk kan ik daar niets zinnigs over vertellen...  Anyway, we zijn ondertussen al 3 weken verder en er zitten nu al meer dan 30 mails in mijn mailbox, en ik loop hopeloos achter met antwoorden...  De single vrouwen zijn op die 22 maanden precies een beetje meer initiatief gaan nemen, iets wat ik overigens alleen maar kan aanmoedigen, want zo heb ik meer keuze ;-)

Nu ik toch bezig ben over single vrouwen: misschien moet ik wel een geslachtsverandering overwegen.  Als je de profielen op zo'n datingsite doorbladert blijken al die single vrouwen namelijk héél gelukkig te zijn.  Alleen missen ze nog een verwarmingselement in hun bed of een fantastisch uitziende man om op familiefeestjes mee uit te kunnen pakken, of iets in die aard...  Nu, om héél gelukkig te kunnen worden heb ik best wel veel over; die koude voeten neem ik er dan wel bij en naar familiefeestjes moet ik niet zo dikwijls... ;-)

En nu we toch bezig zijn over geslachtsveranderingen... Je weet hoe dat gaat op zo'n site.  Eerst wat verkennende mailtjes en als dat blijkt te klikken schakel je over op chatten.  Als dat ook nog blijkt mee te vallen, begin je al eens te denken over elkaar te ontmoeten...  Ik vind een foto niet zó belangrijk, maar als het op afspreken aankomt wil ik toch wel graag eerst zien wie ik tegenover mij zal krijgen, al was het maar om niet met mijn buurvrouw geconfronteerd te worden.  En ja, U raadt het al: 1 van die dames waarmee het heel goed leek te klikken leek verdacht veel op een man.  En al kan ik die persoon zijn lef ergens wel appreciëren, op zo'n moment is die drang om elkaar te ontmoeten plots toch wel heel erg gekoeld langs mijn kant...

Gelukkig zijn er nog een aantal andere interessante contacten, maar daarover later meer...

23:35 Gepost door Rigel in Daten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: datingsites; vrouwen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.