16-08-10

Nee, niet weer!

Dit ging NIET de 523ste post over Eva worden, maar het is er toch op uitgedraaid...  Blijkbaar kan ik het niet laten ;-)

Na de cliffhanger van vorige keer gaat de soap met Eva weer verder.  Na ons beider verlof hebben we dit weekend opnieuw afgesproken en hebben we een aangename avond samen doorgebracht waarbij we veel en openhartig met elkaar gebabbeld hebben.  100% is het mij nog niet duidelijk, maar ik denk dat het nu meer en meer evolueert naar een soort van open relatie waarin we leuke dingen doen en van elkaars gezelschap genieten zonder verdere verplichtingen, behalve dat we elkaar zullen inlichten wanneer er een derde in het spel komt meespelen.

Ik denk dat dat een goeie zaak is, want de laatste tijd had ik meer en meer het gevoel dat ik me bij haar als een onnozelaar aan het gedragen was omdat ik niet wist of ik haar nu zou vastpakken of kussen of niet.  Het maakte mij allemaal zo onzeker dat het geen naam meer had.  Not cool at all!  Het zal hoogst waarschijnlijk ook geen al te goeie indruk van mij achtergelaten hebben.

Ik ben nu dus van plan om geen al te hoge verwachtingen meer te hebben en niet te blijven zitten wachten totdat zij beseft wat ik allemaal te bieden heb, ik geniet nu gewoon van wat ik krijg en zie wel wat er verder op mij af komt.

Zo wordt het misschien stilaan ook eens tijd om een ander project dat al 5 maand geduldig in de ijskast zit te wachten weer eens boven te halen.  Gewoon vriendschappelijk wel te verstaan, ik ga niet met 2 tegelijk aanpappen, zo zit ik niet in elkaar.

Alhoewel, dat is toch de droom van elke man, aan elke arm een vrouw? Misschien moet ik dat eens voorstellen.  Wie weet...

00:43 Gepost door Rigel in Daten, Liefde, Mezelf | Permalink | Commentaren (0) | Tags: eva, duidelijkheid, soap |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.