04-08-10

Ik heb het mezelf weer niet gemakkelijk gemaakt

Ik zal me weer van alles inbeelden, maar ik had de indruk dat Eva weer stilaan aan het bijdraaien was.  Het was al een tijdje geleden dat ik haar gekust had, maar toen ze vorige week bij mij aan zee (tja, vakantie hé) op bezoek kwam en we tijdens een wandeling even naar de zee zaten te kijken terwijl de kids in de duinen speelden zij ze plots tegen mij: laat je gaan.

Niet mis te verstaan, toch?  Maar ik met mijn lompe kop...  Straks heeft ze toch weer spijt dacht ik bij mezelf.  Dus deed ik alsof ik het niet gehoord had en deed niets...  dan wachten op nóg een signaal dat niet meer kwam...  Na de wandeling hebben we nog een hele tijd gezellig ziiten babbelen...  Zelfs langer dan ik ooit gehoopt had want ze is pas om 1u bij mij vertrokken terwijl ze 's anderendaags moest gaan werken...  En weer had ik niet door dat ze waarschijnlijk gewoon zat te wachten totdat ik haar kuste.

Bij het afscheid aan haar auto was het bijna gebeurd.  Écht, ik kon me bijna niet beheersen, maar het is me toch gelukt.  En fier dat ik op mezelf was toen!  Nu denk ik bij mezelf: gij onozel kieken!  Zo'n kansen laten voorbij gaan, niet te geloven...

Het ergste is eigenlijk nog dat ik dat nù pas besef.  Nu, op dit eigenste moment terwijl ik dit aan het schrijven ben, wanneer alle bruggen ondertussen alweer opgeblazen zijn...  Want ironisch genoeg vertelde Eva me vorige zondag dat ze die dag even bijgelezen had op mijn blog.  Ik vrees dat mijn laatste bericht een verkeerde indruk op haar achtergelaten heeft, want sinds dat telefoongesprek heb ik haar niet meer gehoord...

 

01:13 Gepost door Rigel in Liefde | Permalink | Commentaren (4) | Tags: eva, soap, vakantie |  Facebook |

Commentaren

En dat wil ik zeggen.. die onzekerheid, niet weten wat doen.. Wat doe ik goed wat doe ik niet goed. En soms kwetst je jezelf daarmee..

Het is zwart of wit... Met grijs kan je het ook doen, maar dan moet je verdomd sterk in je schoenen staan !! Believe me I know !! ppff

En Rigel.. maak je geen zorgen. Je zal haar nog wel horen. e weet ook wel dat je hier je gevoel neer schrijft en dat je haar graag ziet.

Rigel, dit is maar mijn persoonlijke bescheiden mening hoor. ;-)

Gepost door: Kiora | 04-08-10

Reageren op dit commentaar

Ik ben waarschijnlijk niet de juiste persoon om dit te zeggen, maar uiteindelijk weet je toch dat ze mee leest en dat dat invloed kan hebben irl..

Gepost door: a-woman | 04-08-10

Reageren op dit commentaar

Love is a battlefield.

Gepost door: beate | 04-08-10

Reageren op dit commentaar

Weet je, waarom moet jij initiatief nemen?
Als zij het zo graag wilt, dat ze dan zelf de eerste stap zet naar je.
Dat ze je laat voelen dat het de moeite is om te wachten.
Het klinkt misschien cru, maar je hebt nog een heel leven voor je, we worden niet jonger en het heeft geen zin om 2 jaar te wachten op iets dat er niet zal zijn.

Gepost door: Miss M | 12-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.