14-06-10

Even pauze...

Als ik 1 ding geleerd heb de laatste 2 jaar is het wel dat ik geen mens ben om alleen te zijn.  O, ik kan perfect mijn plan trekken, daar niet van.  Maar ik kan nu niet bepaald zeggen dat ik het 'fun' vind om hele avonden thuis te zitten met enkel mijn TV, een boek of mijn PC om mij gezelschap te houden.

Vroeger had ik wél fun met mijn PC.  Hele avonden heb ik aan hem geofferd.  Tegenwoordig kan hij mij maar matig boeien.  Mijn kids zijn wél fun.  Maar spijtig genoeg zijn die maar part-time hier en zelfs dan zijn ze maar wakker tot een uur of half negen.  Daarna is het hier akelig stil.  Telefoneren met Eva was ook fun: uren hebben we aan de telefoon gehangen, met nooit ook maar 1 seconde stilte.

Gewoon maar om efkes duidelijk te maken dat ik nu veel tijd heb.  Té veel tijd om aan Eva te denken.  En da's niet goed.  Ik zou verder moeten gaan met mijn leven.  Mij amuseren.  Andere vrouwen ontmoeten...

En dat zál ongetwijfeld ook gebeuren.  Maar nu nog even niet...  Ik heb nog geen zin om mijn status op het grote smoelenboek terug op 'single' te zetten.  Om mezelf terug te koop te zetten op rdv.  Om weer van vooraf aan te beginnen.

Laat me eerst nog maar een beetje down voelen en me nog wat in zelfmedelijden wentelen.  Ja, dat lijkt me wel iets ;-)

23:43 Gepost door Rigel in Liefde | Permalink | Commentaren (0) | Tags: eva, down |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.