23-05-10

De liefde van mijn leven...

Omdat Eva (ja, die van de soap) mij onlangs gewezen had op bepaalde dingen die ik op mijn blog vermeld had, ben ik eens gaan herlezen wat ik 2 jaar geleden allemaal schreef.

Wat me daarbij het meest opviel was dat ik Lindsey dikwijls beschreef als 'de liefde van mijn leven'.  Nu had ik toen wel ergens gelijk, want ik had nog niet veel om mee te vergelijken...  Ik was namelijk een laatbloeier en Lindsey was mijn eerste echte lief.  Ondertussen zou ik haar niet meer op die manier beschrijven.  Ze zal altijd een belangrijke plaats in mijn herinneringen innemen, maar ik zie nu meer dan ooit in dat onze relatie verre van ideaal was.  Het was eerder een relatie die op alle vlakken een goed gemiddelde scoorde, met bij momenten wel een paar flinke uitschieters, en die waren zowel positief als negatief...  Nu ik al iets meer kan vergelijken weet ik echter dat het ook anders dan gemiddeld kan.

Met Nr. 3 klikte het namelijk veel beter op het sekuele vlak.  Telkens we elkaar zagen lagen we binnen het kwartier in bed, of in de zetel, of op de grond, of...  you get the picture;-)  Als ik er toen klaar voor was geweest, was het misschien wel iets geworden tussen ons, maar dat zou op een ramp uitgedraaid zijn: zij was namelijk veel te dominant voor mij.  Zij zou na verloop van tijd gewoon over mij heen gelopen zijn...

Met Fanny klikte het dan weer fantasisch op emotioneel vlak, maar zij was dan weer veel te passief in bed.  Ze genoot heel erg wanneer ik haar verwende, maar eens 'een dienst terug bewijzen' zat er bij haar spijtig genoeg niet in.  Het ligt niet in mijn aard om daar dan naar te gaan vragen.  Ik vind dat dat gewoon vanzelf moet komen...

Eva heeft mij nu al een paar keer gevraagd waarom ik haar nu zo de moeite waard vind om heel die soap voor te doorstaan...  Awel, dat is eigenlijk heel simpel: ik zie in haar de perfecte combinatie van de positieve punten uit mijn vorige relaties.  Ze heeft het meeslepende, uitbundige en zorgzame karakter van Lindsey, de openheid, het gevoel voor humor en de speelsheid van Nr. 3 en het EQ en het gevoel van emotionele verbondenheid zoals ik bij Fanny ervaarde.  En als kers op de taart is ze bijzonder stijlvol heeft ze er nog eens een prachtig lichaam bij ook.  Wat moet een man nog meer hebben?

Misschien wordt zij wel de échte 'liefde van mijn leven'.  Ze is in elk geval al op de goeie weg :-)  Goe bezig schat!

18:32 Gepost door Rigel in Liefde | Permalink | Commentaren (6) | Tags: relaties, eva, lindsey, nr 3, fanny, vrouwen |  Facebook |

Commentaren

Hei snoes,
vertederd van je berichtje met tranen in mn ogen.
Tot snel, knuff,

Gepost door: Tania Heiveld | 24-05-10

Reageren op dit commentaar

@Tania Schat, ik dacht dat we afgesproken hadden dat ik je 'Eva' ging noemen?
Nu mag ik verdorie alles weer gaan aanpassen :-)
Dikke knuffel...

Gepost door: Rigel | 24-05-10

Reageren op dit commentaar

Rigel mateke, veranderd snel eens "Eva" haar naam! Nu staat ze wel heel erg open en bloot zichzelf te wezen eh?

(kan als je via skynet naar je reacties gaat, daar kan je dan zelf dingen in veranderen of aanpassen, oa haar mailadres verwijderen enzo)

En veel geluk gewenst samen! :-) :-) :-)

Gepost door: Tina | 24-05-10

Reageren op dit commentaar

@Tina Wees gerust, zó bloot staat ze hier nu ook weer niet. Haar echte naam is niet Eva, noch Tania... Ik had toch al geschreven dat ze regelmatig van naam verandert? ;-)

BTW, reacties aanpassen lukt niet hoor, ik kon ze alleen maar deleten en terug opnieuw invoeren...

Gepost door: Rigel | 24-05-10

Reageren op dit commentaar

... Heel veel succes samen, niet te hard van stapel lopen, en alles op het gzmakske en vooral genieten en tijd voor jullie beiden maken

Gepost door: MissM | 28-05-10

Reageren op dit commentaar

@MissM Hard van stapel lopen zal vreselijk moeilijk zijn :-) 't Is ondertussen al een week geleden dat we elkaar gezien hebben, en we moeten verdorie nog een week wachten.
Onze kids zijn een zegen in ons leven, maar soms kunnen ze een en ander wat moeilijker maken :-)

Gepost door: Rigel | 28-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.