12-04-10

Een echt 'plakijzer'

Waar een blog al niet goed voor is! 

Ik ben deze blog ooit begonnen om mijn miserie van mij af te schrijven en mij te forceren na te denken over mezelf en de hele situatie waar ik toen in zat.
Nooit gedacht dat het ook een ideaal hulpmiddel zou blijken te zijn om interessante single vrouwen te leren kennen. 

Mijn blog blijkt namelijk een zekere aantrekkingskracht op vrouwen uit te oefenen; een echte vrouwenmagneet zeg maar.  Dit 'side-effect' kan ik natuurlijk alleen maar toejuichen.  Ik zou het zelfs wat verder willen uitbouwen, want er zijn toch nog enkele tekortkomingen...

Als eerste zou ik een manier moeten vinden om de sterkte op te kunnen drijven.  Ideaal zou zijn dat ik deze naar eigen believen kan regelen: "high" wanneer ik het nodig heb en "low" voor als ik iets meer rust wil.  Ik ben nog aan het twijfelen of een "off" stand nodig is, maar een "turbo" stand die voor ogenblikkelijk resultaat zorgt staat zeker op mijn verlanglijstje ;-)

Ten tweede ontbreekt er een soort van val om interessante exemplaren die komen binnenwandelen te kunnen vangen zodat ik ze beter kan onderzoeken.  Nu moet ik mij beperken tot het aanbieden van drank of voedsel om ze wat beter te kunnen observeren.  Dit heeft meestal wel redelijk goed succes, maar werkt bij lange na niet lang genoeg.  Zo kwam er vorige week weer een prachtexemplaar binnengewandeld: intelligent, vol humor, zin voor initiatief en ook daar bovenop ook nog eens mooi om naar te kijken.  Ze had wel de eigenaardige eigenschap om regelmatig van naam te veranderen, maar erg stoorde mij dat niet.  Ze was ook helemaal niet schichtig want ik mocht haar na verloop van tijd zelfs kussen en strelen.  Maar dan komt de tijd dat je haar alleen moet laten; een paar dagen maar, wegens een al lang gepland weekendje weg met vrienden.  Tegen de tijd dat ik weer thuis was bleek ze alweer verdwenen...   Met een goeie val zou het toch zoveel simpeler zijn.  Dan kon ik haar bij me houden totdat ze me door en door kent en vertrouwt en vol ongeduld op mij wacht als ik even weg moet.

Haar temmen zou ik nooit doen...  Dat proberen is op zich al levensgevaarlijk!  Ik heb ze trouwens ook liever wild, zolang ze maar niet (te hard;-)) bijten...  Die val zou ook niet voor eeuwig zijn.  Na een tijdje laat ik haar gewoon weer vrij.  Als ze me eenmaal kent blijft ze vanzelf wel bij mij :-)

Die regelknop kan nog wel even wachten.  Mijn hoogste prioriteit is nu op zoek gaan naar een goeie vrouwenval, want hopelijk komt dat laatste exemplaar nog eens terug...  Iemand tips? 

18:36 Gepost door Rigel in Daten | Permalink | Commentaren (6) | Tags: vrouwen, bloggen, soap, eva |  Facebook |

Commentaren

Contradictie je wil dus een sterke madam, maar die in jouw val blijft zitten... Hmm, dat lijkt mij nogal contradictorisch. Niet?
Mij lijkt jouw val nog het best een abstracte, namelijk jouw karakter. Als ik voor mezelf mag spreken, ik blijf gefascineerd (desnoods jarenlang) door de persoonlijkheid en ook wel houding van de man in kwestie. En daarom moet ik niet speciaal in een val zitten...
Trouwens, elke vrouw die het zou dulden om in een val te zitten is per definitie niet de juist voor jou. Niet?

Gepost door: a-woman | 14-04-10

Reageren op dit commentaar

@a-woman Deze post moet niet al te serieus genomen worden hoor. Ik was er aan begonnen in een vlaag van zelfbeklag omdat het er naar alle waarschijnlijkheid naar uitziet dat mijn laatste date weer op niets aan het uitdraaien is, alhoewel ik haar wél volledig zag zitten. Maar terwijl ik ermee bezig was, en nadacht over wat de oorzaak zou zijn en hoe ik dit in de toekomst zou kunnen vermijden begon mijn fantasie zowaar haar eigen leven te leiden ;-)

Je hebt groot gelijk. De vrouw in kwestie zou vrijwillig moeten blijven plakken omwille van mijn persoonlijkheid, mijn karakter en mijn fantastische looks niet te vergeten (ahum ;-)) Als ze dat (om wélke reden dan ook) niet wil of kan, kan ik haar beter laten gaan.

Eentje die braaf zou zitten wachten todat ik haar rijp genoeg acht om vrij te laten zou misschien wel leuk zijn in het begin maar ik vrees dat ik dan snel de interesse zou verliezen...

Gepost door: Rigel | 14-04-10

Reageren op dit commentaar

Ge hebt gelijk ... ik krijg mailtjes van mensen die komen kijken, en ab-so-luut een fotooke van opperklus (die eigenlijk oppermopper is) willen zien ... die gaat rap terug van't straat zijn mijn gedacht! ;-)

Rigel mateken, ons moeder die wist dat heel simpel te vertellen: "wat u toekomt zult ge krijgen", als er ergens een geschikt scheleke voor u rondloopt, dan zal dat op een dag vanzelf voor uwe neus staan, en anders ... "een vrijgezel die gaat pas slaaaaaaaaaaapen ... "

Gepost door: Tina | 19-04-10

Reageren op dit commentaar

@Tina Ik vrees voor opperklus dat die hem alleen maar willen (mis/ge)bruiken voor hun klusjes die maar blijven liggen. Als hij geluk heeft zal er misschien eentje van de gelegenheid gebruik maken, maar lang zal dat niet duren vrees ik.

Gepost door: Rigel | 19-04-10

Reageren op dit commentaar

Keep the faith! Wij vrouwen komen vanzelf terug, als het de moeite is :)

Gepost door: Lentesneeuw | 19-04-10

Reageren op dit commentaar

@Lentesneeuw Wees maar zeker dat het de moeite is ;-)

Gepost door: Rigel | 19-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.