27-07-09

Verlof...

2 weken verlof nu.  Met de kinderen naar zee...  't Is te zeggen: voorlopig maar met 1-tje, de kleinste is deze week nog op kamp met de Chiro.  Het zal dus een rustig weekje worden zo met ons 2-tjes.  Vrijdag volgt dan een drukke dag: om en weer naar huis om het gras te maaien, de kleinste op te halen en al wat was te doen.  Zaterdag wordt hopelijk een leuke dag, want dan komt Fanny met haar kinderen een dagje naar zee.  Voorlopig nog incognito (als gewone vriendin), maar zo leren we elkaars kinderen al eens kennen en kunnen de kinderen onderling wat ravotten.  Ik hoop dat ze goed overeen komen, stel je voor dat ze elkaar na 5 minuten al in de haren vliegen :-)  Maandag wéér om-en-weer naar huis, deze keer om schoenen te gaan kopen voor mijn zus haar bruiloft.  We zijn nog ruim op tijd deze keer, want ze trouwt de zaterdag daarop pas;-)

Misschien dat er nog andere vrienden eens langskomen, ik hoop het alvast want dat is altijd heel plezant.  Maar dit jaar heb ik ze niet laten weten wanneer ik aan zee zit.  Gewoon stomweg vergeten.  Zo druk bezig met Fanny, de Gentse feesten en de voorbereidingen dat ik er gewoonweg niet aan gedacht heb.  We zien wel...

15:43 Gepost door Rigel in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vakantie |  Facebook |

25-07-09

Stemmetjes in mijn hoofd

Dulcinea doet mijn gevoelens voor Fanny af als pure lust.  En maakt meteen ook de koppeling met mijn initiële twijfels bij Lindsey...  Daar heb ik toch wel mijn bedenkingen bij.  Het feit dat we 15 jaar later uit elkaar gegaan zijn zou ik toch niet meer relevant willen noemen voor mijn initiële twijfels.  Ik ben in die tussentijd echt wel gelukkig geweest met haar.  Én zelfs smoorverliefd, toen die twijfels verdwenen waren.

Ik zou dus niet zo botweg durven stellen dat nu het enkel lust is.  En schrik om niet meer van 't straat te geraken heb ik ook al niet: er zijn genoeg vrouwen die mij wel zien zitten, dan was ik daar wel iets mee begonnen.  Ik ben gewoon nogal geremd.  Ik heb altijd zo'n stemmetje in mijn hoofd zitten dat steeds maar weer probeert de fun voor mij te verbrodden door op mogelijke nadelen of gevaren te wijzen.  Zo ook deze keer weer.  "Pas op! Niet te snel verliefd worden, straks is het weer gedaan en voel je je weer rot", dat is eigenlijk de achterliggende boodschap dat het wil geven.  En zoals reeds eerder aangehaald gebruikt het daar de smerigste trucs voor...

Toegegeven het heeft mij ook al dikwijls geholpen, maar meestal vind ik dat stemmetje gewoon wreed ambetant.  Soms zou ik zou ik liever gewoon eens van het moment kunnen genieten en mij volledig laten gaan ipv altijd zo beredeneerd te zijn.  Dat lukt mij tegenwoordig gelukkig steeds meer en meer.  Daar zijn zelfs bewijzen van te vinden op het bekende smoelenboek;-)

00:54 Gepost door Rigel in Liefde | Permalink | Commentaren (4) | Tags: fanny, stemmetjes, geremd, genieten |  Facebook |

20-07-09

Zoals beloofd...

Ik schrijf er wel niet veel meer over, maar er wordt nog degelijk verder gewerkt aan dat "van 't straat geraken", met wisselend success.  Nu gaat het weer de goeie kant uit, want sinds een week of 2 heb ik weer een "vriendin".  We zien elkaar wel niet veel, want zij heeft de co-ouderschap luxe niet (haar kinderen wonen 100% bij haar), en we vinden het allebei nog wat vroeg om de kinderen erbij te betrekken.

Maar ik merk nu al dat ik ook de symptomen te pakken heb van die vreselijke ziekte die bijna alle alleenstaanden die net iemand gevonden hebben blijkt te treffen: "de twijfel".  Klinkt angstaanjagend, niet?  En dat is het ook!  Het ene moment lig je nog lekker na te genieten van een vrijpartij en het volgende bedenk je plots: "eigenlijk is ze toch wel een beetje te dik, niet?  En zijn haar borsten zijn ook niet wat te groot?"  En daar verschiet je je dan gelijk een bult van (nee, niet daar ;-) ), want hoewel ze inderdaad iets magerder mocht zijn is haar figuur mooi in balans, en dat vind ik véél belangrijker dan haar gewicht.  En haar borsten zijn inderdaad aan de grote kant, maar ik vind ze wel mooi met die fier rechtopstaande tepeltjes.  De twijfels gaan ook niet alleen over haar lichaam.  Het feit dat ze geen auto heeft, dat haar kinderen steeds bij haar wonen, ... zelfs het feit dat ze me zegt dat ik haar compleet gelukkig maak is reden voor twijfel, juist omdat ik twijfel, begrijp je?  Nee?  Laat ook maar :-)

Er zijn natuurlijk ook dingen die gewoon goed zitten, daar hoeft geen twijfel over te bestaan.  Dat we over veel dingen hetzelfde denken, over vanalles kunnen praten met elkaar.  Of bvb haar zachte sexy stem; als ik die aan de telefoon hoor begin ik al direct te zweven.  En het feit dat ik haar héél gemakkelijk (en meerdere keren) tot een hoogtepunt kan brengen, záálig ;-)

Enfin, we zien wel wie er uiteindelijk zal winnen: zij of "de twijfel".  Spannend...

16:17 Gepost door Rigel in Liefde | Permalink | Commentaren (8) | Tags: fanny, twijfel, seks, vriendin |  Facebook |