20-07-09

Zoals beloofd...

Ik schrijf er wel niet veel meer over, maar er wordt nog degelijk verder gewerkt aan dat "van 't straat geraken", met wisselend success.  Nu gaat het weer de goeie kant uit, want sinds een week of 2 heb ik weer een "vriendin".  We zien elkaar wel niet veel, want zij heeft de co-ouderschap luxe niet (haar kinderen wonen 100% bij haar), en we vinden het allebei nog wat vroeg om de kinderen erbij te betrekken.

Maar ik merk nu al dat ik ook de symptomen te pakken heb van die vreselijke ziekte die bijna alle alleenstaanden die net iemand gevonden hebben blijkt te treffen: "de twijfel".  Klinkt angstaanjagend, niet?  En dat is het ook!  Het ene moment lig je nog lekker na te genieten van een vrijpartij en het volgende bedenk je plots: "eigenlijk is ze toch wel een beetje te dik, niet?  En zijn haar borsten zijn ook niet wat te groot?"  En daar verschiet je je dan gelijk een bult van (nee, niet daar ;-) ), want hoewel ze inderdaad iets magerder mocht zijn is haar figuur mooi in balans, en dat vind ik véél belangrijker dan haar gewicht.  En haar borsten zijn inderdaad aan de grote kant, maar ik vind ze wel mooi met die fier rechtopstaande tepeltjes.  De twijfels gaan ook niet alleen over haar lichaam.  Het feit dat ze geen auto heeft, dat haar kinderen steeds bij haar wonen, ... zelfs het feit dat ze me zegt dat ik haar compleet gelukkig maak is reden voor twijfel, juist omdat ik twijfel, begrijp je?  Nee?  Laat ook maar :-)

Er zijn natuurlijk ook dingen die gewoon goed zitten, daar hoeft geen twijfel over te bestaan.  Dat we over veel dingen hetzelfde denken, over vanalles kunnen praten met elkaar.  Of bvb haar zachte sexy stem; als ik die aan de telefoon hoor begin ik al direct te zweven.  En het feit dat ik haar héél gemakkelijk (en meerdere keren) tot een hoogtepunt kan brengen, záálig ;-)

Enfin, we zien wel wie er uiteindelijk zal winnen: zij of "de twijfel".  Spannend...

16:17 Gepost door Rigel in Liefde | Permalink | Commentaren (8) | Tags: fanny, twijfel, seks, vriendin |  Facebook |

Commentaren

Volgens ... ... denken we, hoe ouder we worden, gewoon teveel na. Over de dingen die er zouden kunnen misgaan. We geven ons niet meer over aan die hevige, alles verterende verliefdheden van in onze puberjaren.
Anderzijds ben ik er intussen echt wel achter dat de ideale partner niet bestaat, ik ben het zelf niet eens ;o). Kunst is om de bluts met de buil te willen/kunnen nemen en tevreden zijn met de vele goeie capaciteiten die iemand écht ook heeft ...

Gepost door: Stekelbeesje | 21-07-09

Reageren op dit commentaar

foutje moet volgens 'mij' natuurlijk zijn ;o)

Gepost door: Stekelbeesje | 21-07-09

Reageren op dit commentaar

Twijfels... die heeft iedereen, eh.

Maar ondanks die twijfels niet vergeten te genieten, eh!!

Gepost door: beate | 21-07-09

Reageren op dit commentaar

............. Nu weet ik wel dat eens je een beetje ouder (volwassener) aan het worden bent, dat je niet meer puberaal verliefd zal zijn, maar als zo snel de twijfels al toeslaan en het om die kleine pietluttigheden is, ls je je liefje niet de mooiste vrouw ter wereld kan vinden op de moment, stop er dan mee. Voor je het jezelf moeilijker maakt en haar. Voor je de kinderen erin betrekt.
Je moet nu in een liefderoes vertoeven, niet in twijfel

Gepost door: MissM | 22-07-09

Reageren op dit commentaar

@MissM 't Zit in de aard van het beestje denk ik: het duurt altijd een tijdje eer ik écht verkocht ben.

De eerste weken met Lindsey heb ik ook serieus getwijfeld: zij had voor mij het ene vriendje na het andere én was ook nog eens 7 jaar jonger dan mij...

Gepost door: Rigel | 23-07-09

Reageren op dit commentaar

Eugh ... hallo? Bij je ex had je twijfel? En die twijfels waren achteraf gezien niet terecht?
Als je nu al twijfelt, na amper twee weken, dan is het geen verliefdheid maar lust. (en ben je misschien bang dat zij je laatste kans is en dat je anders nooit meer van straat gaat geraken?)
Ik heb gesproken!

Gepost door: Tina | 23-07-09

Reageren op dit commentaar

Ik hoop dat je nieuwe vriendin dit niet leest ;) Of je moest de chance hebben dat ze het zelf kan relativeren.

Gepost door: Curfew | 24-07-09

Reageren op dit commentaar

het verstand of het hart ? moeilijk hé ...
Genieten van elk moment is de boodschap volgens mij.

Gepost door: stine | 25-07-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.