01-06-09

Rust en onrust

Ik voel me de laatste tijd nogal raar...  Langs de ene kant is er een soort van rust over mij gekomen, nu de scheiding volledig achter de rug is.  Geen leningen meer te regelen, geen papieren meer te tekenen, geen geld meer te tellen...  Die dingen hebben me blijkbaar meer bezig gehouden dan ik dacht.  Wat Lindsey allemaal doet met haar leven doet mij ook minder en minder, alhoewel ze soms echt haar best lijkt te doen  om dat tegen te werken.  Zo heeft ze binnenkort mij en al onze gezamelijke vrienden uitgenodigd in haar appartement als soort van housewarming party, maar daarnaast heeft ze ook een vriend uitgenodigd van wie ze nu vol houdt dat het puur vriendschappelijk is maar waarmee ze wel al in bed gedoken is, dat heeft ze me eerder zelf verteld.  Nuja, ooit moet het er toch eens van komen dat ik een van haar veroveringen ontmoet, maar ik had er liever toch nog wat mee gewacht.

Ach ja, ik was over mezelf bezig...  Wel, naast die rust heerst nog steeds het gevoel waar ik reeds eerder over schreef; dat het niet snel genoeg vooruit gaat naar mijn goesting...

Toch is mijn algemeen gevoel positief.  Hoewel mijn werkijver thuis serieus te wensen over laat merk ik dat het op het werk beter gaat. En bovendien merk ik echt dat mijn zelfzekerheid de goeie kant uit gaat.  Ik voel me gewoon beter in m'n vel en blijkbaar straal ik dat ook uit, want mensen in de lift beginnen nu al eens een praatje, terwijl ze me vroeger eerder als deel van het meubilair zagen, waarmee ik niet wil zeggen dat er veel meubilair in onze lift staat ;-)

Jawel, de tocht is lang en gevaarlijk, maar stilaan naderen we ons doel...

00:16 Gepost door Rigel in Mezelf | Permalink | Commentaren (4) | Tags: ideale man, lindsey, zelfvertrouwen |  Facebook |

Commentaren

hey een interessante blog lijkt me dit.. ik kom hier zeker nog wel eens meer een kijkje nemen.

groetjes, en kom zeker bij mij ook eens een kijkje nemen!

x

Gepost door: eriamel | 03-06-09

Reageren op dit commentaar

:-)

Als je van jezelf houdt, dan volgen de anderen vanzelf.
(sommige anderen moeten wel eerst een stuk in hun botten hebben om tot platonische liefdesbetuigingen over te gaan, maar dat zijn details he?)

Gepost door: Tina | 07-06-09

Reageren op dit commentaar

http://b-b-b.skynetblogs.be/

ga daar ne keer piepen, 't is niet ver van je deur, en wie weet ontmoet je er nog leuke mensen ook?

Gepost door: Tina | 07-06-09

Reageren op dit commentaar

.... Het is nooit leuk om een 'ex' te zien met een nieuwe partner, hoe lang je ook uit elkaar bent denk ik. zeker als het een woelige uit elkaar gaan was.
Het zal wel beteren.

Gepost door: MissM | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.