11-05-09

De ideale man heeft het weer serieus zitten...

...de blues wel te verstaan, ik wou dat het eens iets anders was.

En deze keer heeft weinig of niets met Lindsey te maken.  Ik heb gewoon het gevoel dat het niet meer de goede kant uit gaat met mijn leven, eerder wat achteruit...  Hé, het is niet allemaal kommer en kwel hoor, er zijn gewoon een aantal zaken aan mezelf die mij serieus beginnen ergeren, maar waar ik precies niets aan kan veranderen.  Dat lijkt me gewoonweg niet te lukken...

Ik begin bvb weer dingen uit te stellen tot het echt niet meer kan.  Zo heb ik vandaag mijn laatste propere onderbroek uit de kast gehaald waardoor ik nu de was wel echt moest doen, want zelfrespect heb ik gelukkig nog wel.  Ik geraak ook moeilijk op tijd uit mijn bed en ik zit veel te veel (alleen) thuis naar mijn goesting...

Het zelfvertrouwen is ook nog niet helemaal waar het zijn moet.  Dat is eigenlijk maf: als ik met een vrouw afspreek voor een etentje babbel ik meestal honderduit en valt er nauwelijks een stilte (als de vrouw in kwestie wat mee wil werken, tenminste).  Maar als ik in een café een leuke vrouw alleen zie zitten/staan durf ik langs geen kanten naar haar toe te gaan.  Dan weet ik namelijk geen zinnig woord uit te brengen.  Trouwens, alleen een café binnen gaan waar ik niemand (heel goed) ken doe ik zo al nooit.  Hetzelfde verhaal bij datingsites.  Iemand een mailtje sturen doe ik wel, maar zo maar met iemand beginnen chatten?  Nope, veel te gevaarlijk, zo lijkt het wel.

Ik denk dat mijn grootste probleem is dat ik geen goeie single vriend(in)en heb.  Eén of meerdere personen waarmee je samen leuke dingen kan doen.  Gewoon plezier hebben, punt.  Misschien moet ik daar wel eerst werk van maken.  Dan zal al de rest wel loslopen.

Commentaren

Het is heel begrijpelijk hoor, hoe je je voelt, en er is niks mis met even stil te staan, te twijfelen, te wanhopen, te analyseren, te zoeken, vooruit en weer achteruit en stil ...

't Leven is blues, de kunst is de mooie momenten te zien, te grijpen en bewust te beleven, ook weer los te kunnen laten. het klinkt cliché, maar het is echt zo... Ik lees je nu al een tijd en je bent een fijne kerel :-), zelfs als je depri bent.

Het is niet evident om de juiste mix van singles te vinden, laat staan om er vriendschappen mee op te bouwen.

Als je in de buurt van Leuven bent, altijd welkom voor een bakje troost koffie.

Gepost door: lyn16661@hotmail.com | 11-05-09

Reageren op dit commentaar

Redelijk herkenbaar. Zijt ge zeker dat jij dit geschreven hebt en niet ik? Alleen dat van die onderbroeken, dat klopt niet...

Nee, ik had/heb ook die fases dat het allemaal achteruit lijkt te gaan, dat er precies geen schot in komt. Echt daten doe ik al een tijdje niet meer, efkes een overdosis, denk ik. En die datingssites zeggen me ook niks meer, daar heb ik me ook al lange tijd geleden afgesmeten.
Voorlopig stagneert alles zo'n beetje maar ik heb er niet echt heel veel last van. Waar ik wel last van heb is bij mij ook wel dat ik geen singles ken om me mee te amuseren. Mijn vriendenkring bestaat voornamelijk uit koppels en daarbij voel je je al gauw het vijfde wiel aan de wagen. Een aantal jaar geleden had ik wel toffe contacten met andere singles via die datingsite maar die zijn intussen gaan samenwonen en zo.
Ik ga ook nooit ergens alleen binnen, ik moet ofwel gezelschap hebben ofwel zeker weten dat er iemand is die ik ken. Er is niet veel fun aan om in je eentje een avondje te gaan stappen, hé. En zeggen dat er zo van die toffe fuiven zijn en gezellige cafeetjes en al, tsss :- )

Gepost door: Margo | 13-05-09

Reageren op dit commentaar

Een goed boek?
Een leuke film?

En tenanderen, tegen mij durft gij toch wel te "chatten" op feesboek? Zoooo erg zal het dan nog wel niet gesteld zijn zekerst?

Is gewoon de tijd van het jaar joh, das het botten van de bomen dat de mensen melancholiek maakt, of zoiet.
Het komt allemaal wel goed, echt waar!

Gepost door: Tina | 16-05-09

Reageren op dit commentaar

@Tina Da's niet het zelfde hé. Wij kennen elkaar al (virtueel dan toch). 't Is enkel dat eerste contact, zelf de eerste stap zetten met de kans om afgewezen te worden, dat zo moeilijk voor mij is...

Gepost door: Rigel | 20-05-09

Reageren op dit commentaar

INTERDAAD,GEWOON PLEZIER MAKEN, DAAR MOET JE WERK VAN MAKEN. REST VOLGT VANZELF, OOK VRIENDEN. MISSCHIEN OOK NIET ZOVEEL ZELFKRITIEK.
GRTZ. KARL

Gepost door: KARL | 22-05-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.