21-02-09

Onverantwoord gedrag

Vorige dinsdag ben ik met 3 vrienden iets gaan eten.  We doen dat een keer of 4 per jaar, zo met de mannen alleen op stap.  Eerst lekker gaan eten, dan een pousse-caféke, als afsluiter een pintje gaan pakken.  Normaal kan ik mezelf dan altijd goed onder controle houden, op een uur of 6 tijd mag je wel iets drinken...  Ik dacht dat dat deze keer ook zo was, maar ik heb me blijkbaar serieus vergist...

Want écht onder controle kan je het niet noemen, als je 's morgens in je bed wakker wordt en je je langs geen kanten kan herinneren hoe je daar geraakt bent.  Ik ben er serieus van onder de indruk, want dat heb ik nog nooit meegemaakt...  Het laatste wat ik me herinner is dat ik met 1 overgebleven maat in een café zat te babbelen.  Het volgende, dat ik mijn ogen open trek in mijn eigen bed.  Spijtig genoeg alleen, of misschien beter zo, wie weet wie of wat had ik aangetroffen;-)  Wat er in de tussentijd gebeurd is, geen flauw idee.  Straf toch?

Ik moet van dat café nog minstens 1 kilometer gewandeld hebben naar mijn auto, en wat erger is, ik heb blijkbaar met mijn auto de volle 30 Km naar huis gereden.  Ik mag er niet aan denken dat ik ondertussen iets tegengekomen was.  Totaal onverantwoord van mezelf...  Volgende keer zal het héél wa minder zijn!

Soms lijkt de ideale man nog verder weg dan ooit...

00:01 Gepost door Rigel in Mezelf | Permalink | Commentaren (14) | Tags: drinken, uitgaan, vrienden, ideale man |  Facebook |

Commentaren

Ik wil opslag! Alsof met die bureaustoel rondrijden toen meneer zijn knie had zeer gedaan (binst 't skieën begont!) nog niet genoeg was, kan bibi in't kot van de nacht meneer nog ne keer deftig in zijn bed steken ook! Als ge maar weet dat ge in't vervolg een ander uit zijne nest kunt bellen om u naar huis te voeren he meneer! Om nog maar te zwijgen over het uittrekken van die stinksokken, er zijn grenzen, vind ik!
Nah!
'k Heb gesproken, nah!
En ik wil opslag, ge hebt daar niks van gezegd, van zatte nachtelijke toeren, toen we overeen kwamen dat ik u ging rondrijden met uwe bureaustoel!
En die valse truken als dat ge niet meer zout weten wat ge gedaan hebt, ze pakken niet! ('t is maar dat ge't weet!)

Gepost door: Bureaustoelrondsleurdster | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

Oesje Op de automatische piloot naar huis gegaan effenaf ... of zou er u toch iemand geholpen hebben?
;-)

Gepost door: Dulcinea | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

@Bureaustoelrondsleurster Ik vind het een beetje laagbijdegronds dat je van een man zijn zwak moment gebruikmaakt om opslag te vragen.

Ik vind dat ik je altijd rijkelijk betaald heb voor die simpele job, en ik was je als een goeie vriendin gaan zien. Waarschijnlijk daarom dat ik jou gebeld heb, ik zou het echt niet meer weten (of je het nu gelooft of niet). Ik heb me blijkbaar zwaar in jou vergist...

En hoe weet ik dat jij van die situatie geen misbruik gemaakt hebt? Ja, ik werd wakker ik mijn bed, maar ik was totaal naakt terwijl je donders goed weet dat ik in pyama slaap omdat ik altijd kou heb. Verder vraag ik me af waarom er een roze string op de grond lag. Je weet wel, net zo'n string waarover je me vertelde toen je bezig was over de verassing die je (voor je man, dacht ik toen) had gekocht voor Valentijn.

Ik had dat liever allemaal privé besproken, dan dat hier voor iedereen te grabbel te gooien...

Gepost door: Rigel | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

@Dulcinea Ik hoop nog altijd dat die opmerkingen op een misverstand berusten, en dat ik het allemaal echt alleen gedaan heb.
;-)

Gepost door: Rigel | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

;-) 'k ben er quasi zeker van ...

Gepost door: Dulcinea | 22-02-09

Reageren op dit commentaar

Ik dacht te zeggen dat er misschien wel een vrouw was geweest maar dat die netjes naar huis was gegaan, maar wat ik hier bij de reacties lees blijkt nog interessanter :)

Gepost door: Nina | 22-02-09

Reageren op dit commentaar

Excuseer?? Je herinnert je niets meer tussen dat je met je maat zat te babbelen en dat je plots wakker werd in je eigen bed?! Dus ook niet dat je je hele levensverhaal aan mijn sexy vriendin en mij hebt verteld? Ook niet dat ik je naar huis heb gebracht en dat mijn vriendin ons achterna gereden is met jouw auto? Ook niet hoe wij je in bed gestoken hebben? En ook niet meer dat je ons in onze oren fluisterde dat wij je natte droom waren?

Gepost door: Penelope Pope | 24-02-09

Reageren op dit commentaar

Zeg! Nu weet ik het ook nie meer hoor. Beide verklaringen klinken even plausibel al heb ik misschien toch een lichte voorkeur voor de 2e ;-)

Daarom nu: wil de echte eigenares van de roze string zich nu melden? Je bent naast die string ook nog je fluo-paarse tarzan vergeten. Nu ik constant met de irreële afmetingen van dat ding geconfronteerd word, voel ik mij een beetje te kort schieten ;-)

Gepost door: Rigel | 24-02-09

Reageren op dit commentaar

Hmm? Roze string? Fluo-paarse tarzan? Die moeten van mijn vriendin geweest zijn! Roze is mijn kleur niet en een tarzan heb ik niet nodig. Als jij nu niet zo veel gedronken had, zou je je dat wel herinneren ;-)

Gepost door: Penelope Pope | 25-02-09

Reageren op dit commentaar

@Penelope Pope Verdorie! Ik ben precies belangrijke dingen kwijt. Geen zin om alles nog eens te komen overdoen? Deze keer zal ik het me wel herinneren ;-)

Gepost door: Rigel | 25-02-09

Reageren op dit commentaar

Wie weet!
Maar je zal toch met iets beter dan 'deze keer zal ik het me wel herinneren' moeten afkomen om ons te overtuigen ;-)

Gepost door: Penelope Pope | 26-02-09

Reageren op dit commentaar

@Penelope Pope 'k Had gehoopt dat een goeie verwenbeurt genoeg zou zijn. Maar als je geld bedoelt: ik betaal nooit voor sex. Allez, toch niet bewust ;-)

Gepost door: Rigel | 02-03-09

Reageren op dit commentaar

.... HeyHey

Dat is echt onverantwoord van je hoor.
Laat het niet meer gebeuren of kletsen op uw bloot gat.

Gepost door: MissM | 04-03-09

Reageren op dit commentaar

@MissM Hey! Fijn te zien dat het zo goed met je gaat, en dat je weer aan het bloggen bent. Nu snap ik waarom je oude blog afgesloten is...

Gepost door: Rigel | 04-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.