25-01-09

Taboe

Tradities zijn er om in ere te houden...

Jaarlijks gaan we met een hele groep vrienden op weekend, een traditie die ondertussen al 20 jaar meegaat.  We zijn ooit begonnen met een man of 8, maar op 20 jaar tijd gebeurt er veel in een (jong) mensenleven.  Nieuwe vrienden en vriendinnen werden opgenomen.  Partners zijn erbij gekomen.  Koppels zijn uit elkaar gegaan maar zijn blijven meegaan, mét nieuwe partners...  Ondertussen is deze groep gegroeid van een man of 8 tot een hele bende van 22 volwassenen en 21 kinderen.  Zo'n weekend is altijd pure fun.  Ook dit weekend weer...

Een tweede traditie is dat er op de eerste avond van zo'n weekend taboe gespeeld wordt.  Een gezelschapspelleke waar we altijd grote lol aan beleven.  Het spel is heel eenvoudig.  Je trekt een kaartje waar bovenaan een woord staat.  Het is de bedoeling dat je dit woord uitlegt aan je ploegmaten, maar bij die uitleg mag je de 4 woorden die ook op de kaart staan niet gebruiken.  Op zich een stom spelleke, maar met de obligate dosis alcohol erbij kan ik U verzekeren dat het héél plezant wordt.  Op een of andere manier kan de uitleg die de speler aan het geven is altijd wel ergens met iets seksueels gelinkt worden en daar wordt dan altijd gretig gebruik van gemaakt.  Om een klein voorbeeldje te geven.  Een boomerang werd door een (ietwat benevelde) speler omschreven als: 'ene die je in een zuiders land wegsmijt en die dan in je gezicht komt'.  Hilariteit alom!

Eén ding valt mij op.  Het zijn altijd de dames die het onderwerp sex ter sprake brengen.  En dan nog wel degene waar je het minst van verwacht.  De stijvere, ietwat tuttige dames die onder invloed van de alcohol (chocoladejenever of martini, ook volgens traditie) alle taboes laten varen.  En juist dát maakt dit spel extra plezant...

22:46 Gepost door Rigel in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: sex, vrienden, plezier |  Facebook |

Commentaren

40 man ... past dat in een appartement of vakantiehuisje????

Tja, 't zijn altijd zij die er het minst over spreken ...
(als ik dan toch in de reklamewereld blijf plakken voor m'n wijsheden ... ) ;-)

Gepost door: Habibi | 26-01-09

Reageren op dit commentaar

Tja... achter die maskertjes schuilt soms 't één en ander hé ! Spijtig dat ze er eerst moeten voor drinken... maar dat maakt de tongen losser hé !
Oei, nie verkeerd opnemen hé ;-)

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 26-01-09

Reageren op dit commentaar

@Habibi Het is altijd wel een tijdje zoeken naar iets dat groot genoeg is, maar een jeugdcentrum waar zo'n 84 man in kan slapen zou ik nu niet direct een huis of appartement noemen ;-)

Gepost door: Rigel | 26-01-09

Reageren op dit commentaar

@M&M Te laat...
Mijn tong is altijd al goed los geweest ;-)

Gepost door: Rigel | 26-01-09

Reageren op dit commentaar

... een losse tong ... ?!? Nochtans, ik heb niet de indruk dat jij zoooo een roddelaar bent???
(blijft confuus (en bijzonder onschuldig kijkend) achter)

Gepost door: Dulcinea | 28-01-09

Reageren op dit commentaar

....... Lijkt me inderdaad pure fun om zulke weekendjes te hebben en bovendien dat de groep zo is gegroeid wil ook alleen maar zeggen dat ze het te leuk vinden om te laten passeren.

Gepost door: Miss M | 30-01-09

Reageren op dit commentaar

Haha tja, àls ze eens gelost worden, gaan ze er wel voor he, die preutse typetjes :)

Gepost door: Nina | 06-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.