21-11-08

Vorige zaterdag (3)

Toen First Woman en haar vriendin naar huis gingen was mijn avond nog niet gedaan...

Koffiemadam en ik hadden allebei nog geen zin om naar huis te gaan.  In het café waar Schrijfster nog altijd zat was het ondertussen veel te druk geworden, daar hadden we geen zin in.  "Heb je zin om te dansen?", vroeg ze plots.  Mijn zus staat op de lijst van een of andere party, maar ze is naar ergens anders.  Ik kan haar naam opgeven dan kunnen we gratis binnen...  Daar had ik wel zin in.

En zo kwam het dat ik na meer dan 10 jaar nog eens in een (soort van) discotheek terecht kwam.  Ik moet wel als een echte "Midlifer" geleken hebben: een gast van 40 jaar samen met een jong knap ding van 25.  Ik heb er mij niets van aangetrokken en heb mij goed geamuseerd...  Al die jaloerse blikken van jongere gasten maakten de pret alleen maar groter.  Vooral omdat ze soms heel verleidelijk dichtbij kwam dansen als een of andere knul wat te veel intresse in haar toonde.  Ik was daar trouwens niet de oudste.  Er waren daar nog een boel andere (echte?) "Midlifers" annex jong ding die goedkeurende blikken mijn richting uitwierpen...

Toen ik net thuis was kreeg ik nog een smsje van haar: "Ik hoop dat je goed bent thuis gekomen.  Het was héél leuk.  Dodo, X".  Op zo'n moment begin ik weer te zweven, ouwe zot die ik ben, maar ik kan beter mijn beide voeten op de grond houden.  Zo is zij gewoon, het betekent niets meer dan pure vriendschap.  Zo goed ken ik haar wel al...

16:14 Gepost door Rigel in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: uitgaan, koffiemadam |  Facebook |

Commentaren

aaach, af en toe ns zweven mag wel, eh.

als 20-jarige jongens met mij flirten, zweef ik soms ook wel. ik blijf wel met beide voeten op de grond, maar het doet mij wel glimlachen. :)

Gepost door: beate | 21-11-08

Reageren op dit commentaar

.... om je maar effe te melden dat de mijne 17 jaar ouder is. Niets is onmogelijk :-)

Gepost door: Miss Mystic | 25-11-08

Reageren op dit commentaar

@Beate Glimlachen deed ik zeker...

Gepost door: Rigel | 28-11-08

Reageren op dit commentaar

@Miss Mystic Ik volg je volledig, maar hier is de situatie iets anders.

Zij is zo enthousiast en spontaan tegen iederéén. Je kunt bijna niet anders dan haar leuk vinden, maar dat betekent niet per sé dat het wederzijds is.

Ik ben er nog altijd niet volledig uit of ze het nu bewust doet of niet...

Gepost door: Rigel | 28-11-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.