08-09-08

Druk druk druk druk druk...

De afgelopen weken zijn met zekerheid de drukste van de afgelopen 5 jaar of zo.  Praktisch elke avond had ik wel iets te doen.  Op de avonden dat ik dan eens niets te doen had, lagen de was, de strijk en de rommel mij zo hard uit te lachen dat ik, als een zichzelf respecterend man, het aan mezelf verplicht was uit ze uit de weg te ruimen.  Ik knap mijn vuile werkjes zelf op!

Door dit alles had ik bijna geen tijd om te bloggen.  Bijna, inderdaad... Ik heb echt wel een paar pogingen ondernomen, maar die zijn allemaal hopeloos mislukt.  Nu doe ik regelmatig wel wat langer over een stukje, maar als ik na 3 uur nog steeds niets heb kunnen produceren waar ik toch enigzins tevreden over kan zijn, dan zwier ik alles liever weg, dan nog een uur verder te zitten prutsen.  En trouwens, een mens moet ook nog slapen hé.

Al dit gezever verdringt de belangrijkere zaak die ondertussen gebeurd is.  Nr 3 heeft besloten om er mee op te houden.  Ik ben dus weeral "gedumpt", al voelt het deze keer totaal niet zo aan. Ik ben er zelfs een beetje blij om, hoe raar dat misschien ook mag klinken. 

Het was leuk zolang het duurde, maar het was voor mij van in het begin al duidelijk dat dit niet zo heel lang ging zijn...  Het is wél heel goed geweest voor mijn zelfvertrouwen: zij zag mij volledig zitten, én ze vertrouwde me eens toe dat ik een goede minnaar was, wat voor mij persoonlijk het beste compliment is dat een vrouw een man kan geven.

Zij wou echter méér dan elkaar af en toe eens zien, en dat kon ik haar niet geven.  Ik ben van in het begin heel eerlijk tegen haar geweest en zij wist dus dat ik nog half in mijn vorige relatie vast hang.  Ze dacht dat ze daar wel mee kon leven, maar na verloop van tijd merkte ze dat dat toch niet echt lukte.  Bovendien kwam ze juist uit een soort knipperlichtrelatie met een eeuwige twijfelaar en wat wij hadden begon er wat te veel op te lijken...  Ze heeft echt nood aan wat meer zekerheid in haar leven, en dat begrijp ik volkomen.  Ik respecteer haar te veel om haar aan het lijntje te houden en misschien te doen alsof ik dat haar op korte termijn zou kunnen geven...

Ik zal wel de urenlange (telefoon)gesprekken met haar missen...
... en de sex ook natuurlijk, ik ben en blijf een man, hé ;-)

00:10 Gepost door Rigel in Daten | Permalink | Commentaren (4) | Tags: sex, druk, zelfvertrouwen, gedumpt |  Facebook |

Commentaren

.... Mannen en bloggen, het moet altijd weloverwogen zijn. Mijn ex had ook een blog, maar erg spontaan neertypen en zeveren kon hij ook niet.

Manen en seks, ja die 2 zijn ook onafscheidelijk vrees ik. :-)

Je hebt het even fijn gehad en je zelfvertrouwen heeft een boost gehad.

Dus op goede weg hé

Gepost door: Miss Mystic | 08-09-08

Reageren op dit commentaar

Op de goeie weg, inderdaad... Maar d'r is toch nog altijd veel werk aan mij ;-)

Weloverwogen, mja... Ik wil er gewoon zeker van zijn dat alles wat er in mijn koppeke omgaat ook duidelijk overkomt. Van sommige zaken weet ik zelf niet goed wat ik er van moet denken. Er eens een uurke over "moeten" nadenken helpt dan wel. Da's trouwens een van de redenen waarom ik beginnen bloggen ben...

Gepost door: Rigel | 08-09-08

Reageren op dit commentaar

Je kan toch nog altijd die urenlange telefoongesprekken hebben, of houdt alles nu ineens op, ook geen vriendschap meer?

Gepost door: Nadia | 09-09-08

Reageren op dit commentaar

Nadia Van mijn part wel, maar dat zal volledig van haar afhangen... Ze zei me dat ze wel van plan was om nog eens af te spreken of zo, maar dat ze eerst wat rust wou nemen. Ik heb haar gezegd dat ik haar zelf niet als eerste ging contacteren. Niet omdat ik niet meer wil, maar omdat ik haar beslissing respecteer en het voor haar ook niet moeilijker wil maken.

Ik stuur haar wel volgende maandag een berichtje want dan verjaart ze. Precies op dezelfde dag dan ik ;-)

Gepost door: Rigel | 09-09-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.