17-07-08

Was alles maar zo simpel te regelen...

Je schrijft er over, en voilá, 't je krijgt het.

Toen ik vorige woensdag schreef dat ik de sex miste had ik nooit gedacht dat het iets meer dan 24u later al zover zou zijn. Date 3bis duurde dus iets langer dan verwacht ;-)

Bij het afscheid nemen gaven we elkaar een knuffel, en voor we het wisten waren we aan het kussen... Even later lagen we in bed...

Ik snap niet hoe het zo ver kunnen komen is, normaal ben ik altijd zo geremd bij vrouwen waar ik wel enige interesse in heb. Dit was ook helemaal de bedoeling niet. Ik wil voorlopig geen nieuwe relatie en one-night-stands zijn ook niet mijn ding. Ik heb er nog niet eerder over geschreven omdat ik nog steeds aan het uitzoeken was welke plaats ik deze gebeurtenis moest geven in mijn leven.

Gisteren belde nr. 3... Blijkt dat ze er precies hetzelfde over voelde. We hebben een leuk en eerlijk gesprek gehad. "Na lang beraad" hebben we dan ook tesamen besloten het hele voorval te klasseren onder "fijne herinneringen" en elkaar gewoon verder beter leren kennen... Misschien gebeurt het ooit nog wel eens, maar voorlopig staat zo'n wilde nacht niet meer op de planning...

Volgende week donderdag is onze volgende afspraak. Dan gaan we naar Wouter Deprez kijken in Gent, en terwijl we daar dan toch zijn ook even de sfeer op de Gentse Feesten opsnuiven...

01:28 Gepost door Rigel in Daten | Permalink | Commentaren (4) | Tags: sex, wilde nachten |  Facebook |

Commentaren

Awel, ik ben blij dit te lezen. Gewoon van genieten Rigel als zoiets zich voordoet. Mooi toch als een leuk avondje uit bezegeld wordt met passie. Je ziet vanzelf wel hoe het verder gaat. Veel plezier alvast bij Wouter Deprez, ben zeker dat jullie weer een fijne avond gaan hebben!

Gepost door: Nadia | 17-07-08

Reageren op dit commentaar

eerlijk gesprek .... voorval klasseren... ooit wel eens.... man man, who are you kidding ...? wedden dat het donderdag weer zover is :-)))))

Gepost door: lyn | 17-07-08

Reageren op dit commentaar

@lyn Ik weet het niet... Je kunt best wel eens gelijk krijgen, maar we hebben er toch allebei een beetje een dubbel gevoel bij. Absoluut geen spijt of zo, maar ik heb toch het onbehagelijke gevoel dat ik Lindsey bedrogen heb, zeker nu het tussen ons een beetje aan het ontdooien lijkt. Ik weet dat het absurd is aangezien ze zelf weggegaan is, maar toch... Ik heb ook wat schrik dat dit te snel zal uitmonden in een relatie. Ik voel mij daar nog lang niet klaar voor...

Gepost door: Rigel | 17-07-08

Reageren op dit commentaar

het is mijn ervaring dat vriendschap en 'vrijen' absoluut gescheiden moeten blijven. De aantrekkingskracht tussen vrienden kan enkel een 'aangename leefbare spanning' blijven.Zodra die grens overschreden wordt, ook al is het maar voor een nachtje, is het too late. Ofwel krijg je toestanden van knipperlichtaffaires, ofwel miserie als 'de ware' zou opduiken, afgezien van het feit dat je sowiezo in een soort relatie vervalt die tussen vriendschap en lief staat.
Als je niet aan een vaste relatie toe bent, begin dan niks 'fysieks' met iemand waar je mee bevriend wil blijven.
Wat betreft het schuldig voelen naar je ex toe, das heel romantisch (been there, done that) maar uiteindelijk ongepast. Je bent een 'ideale man' en hebt verdorie recht op een play/soulmaatje.
Sterkte ;-)

Gepost door: lyn | 18-07-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.