30-06-08

Date nummer 3

Gisteren heb ik nummer 3 voor het eerst IRL (in real life) ontmoet.  We hadden afgesproken om mee te doen aan een georganiseerde wandeling in de Leiestreek...

De wandeling was hilarisch.  Elke 5 meter stopte de gids om wat uitleg te geven over een of andere plant, struik of boom.  Heel interessant allemaal, maar wij waren natuurlijk meer geïnteresseerd in elkaar.  Als je elkaar voor het eerst ontmoet heb je veel om over te praten, maar telkens werden we brutaal onderbroken door die gids, dat is althans hoe wij het aanvoelden.  Op de duur begonnen we gewoon al te lachen wanneer de gids weer even stil hield om nog een uitleg te beginnen.  Die mens snapte er geen snars van...

Qua karakter en interesses matchen we heel goed.  We hebben ook hetzelfde gevoel voor humor.  Ik vind het ook tof dat ze zo zelfzeker in het leven staat, ze had er bvb geen enkele moeite mee om te vertellen dat ze ooit al in Antwerpen geweest was omdat ze uit interesse eens naar de Erotische Verbeelding (een vrouw-vriendelijke sexshop) gegaan was.

Haar uiterlijk viel ook goed mee.  Ik had wel al een fotootje gezien, maar dat zegt meestal niet zo heel veel: iedereen kiest natuurlijk zijn allerbeste foto er uit en niet altijd de meest recente...  Enig minpuntje (en nu ga ik waarschijnlijk de dames op mijn nek krijgen): haar borsten.  Ik moet toegeven dat ik toch wel een borstenman ben.  Voor de duidelijkheid: ik val zeker niet op grote borsten, maar bij haar zou ik toch een beetje op mijn honger blijven zitten...  Tja, niemand is perfect, hé?

Alleszins weer een potentiële goede vriendin erbij.  Als het van mij afhangt zit er misschien zelfs meer in.  We zien wel hoe het loopt...

Nog een leuk detail: ze heeft een nogal speciale naam die ik nog nooit gehoord had en toen ik die in Google intikte ontdekte ik dat het de naam van een buitelandse gemeente is, en dat het ook 'geil' betekent in een of andere vreemde taal ;-)

23:12 Gepost door Rigel in Daten | Permalink | Commentaren (5) | Tags: vrouwen, borsten, daten |  Facebook |

Commentaren

Hint Als het blijft duren...een push-up voor haar verjaardag. En als het ooit tot liefde komt, dan neem je dat kleine maatje er wel bij!

Gepost door: Nadia | 01-07-08

Reageren op dit commentaar

.... Ach mijnb collega die ook een beetje borstenman is, zijn vriendin is ook niet erg bedeelt,maar hij is verzot op haar. Da tis het belangrijkste.

Gepost door: MissMystic | 03-07-08

Reageren op dit commentaar

tssss, ik denk dat dat toch minpuntjes blijven en een man die op tieten valt, heeft tieten nodig. Er is toch niks verkeerds aan als ze gewoon een leuke vriendin zou worden/blijven. En vooral voortdoen met je ontdekkingstocht, die andere leuke met tieten kom je dan zeker ook tegen.;-)

Gepost door: lyn | 03-07-08

Reageren op dit commentaar

Ik had nooit gedacht dat een vrouw dat zou schrijven. Borsten zijn een nogal gevoelig onderwerp waar je (als man) best niet te veel negatiefs over zegt of je krijgt gegarandeerd de andere vrouwen op je dak...

Gepost door: Rigel | 04-07-08

Reageren op dit commentaar

je moet leren van je lijf te houden. Het verandert met de jaren en je kan het niet tegengaan. Ik had vroeger een C-cup, ongelooflijk knappe ferme tieten :-). Maar met ouder worden, een jaar lang borstvoeding geven op mijn 36ste etc, zijn ze niet meer wat ze waren en toch vinden 'mijn mannen' mijn D-cup heerlijk bij het vrijen. Ik heb uit ijdelheid en vooral praktische motieven (het is zwaar om dragen;-) en ik heb een spierziekte dus veel pijn ) al een paar keer overwogen om ze te laten verkleinen, maar dan denk ik toch weer : neen. Ze zijn naturabij de aanraking van mil en ik wil jn lief ... En ik wil geen littekens van die slachters op mijn lijf. Zolang ze gezond zijn!
Toch snap ik niet dat zoveel jonge meisjes én vrouwen onder het mes gaan en van die grote borsten laten zetten. Ik wou als tiener altijd kleinere borsten. Het lijkt me veel praktischer (ik ben met ballet gestopt bijv doordat mijn lijf te vrouwelijk werd) en zeker zo sexy.
Waarom zouden we daar als vrouwen niet open over praten? Als je van tieten houdt is vrijen zonder, net zoals een capuccino drinken zonder opgeklopte melk.

Gepost door: lyn | 05-07-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.