19-03-08

...en terug

Mijn weekend was geslaagd.  Het was fijn om nog eens een weekendje zonder stress door te brengen, samen met mensen die mij appreciëren en steunen.  Natuurlijk waren er ook een paar momenten dat ik mij een beetje verloren voelde, maar die momenten waren schaars.

Mijn kinderen heb ik daar amper gezien. Die amuseerden zich kostelijk met de 19 andere kinderen die daar rondliepen; de jongste 4 maand, de oudste 13 jaar.  Alleen 's avonds voor ze in bed gingen hadden we even tijd voor elkaar.

We sliepen met z'n 3-tjes in 1 slaapkamer met een dubbel bed.  Ik had een luchtmatras meegenomen en die naast het bed op de grond gelegd.  Ik was van plan om daar zelf op te gaan liggen, maar daar waren de kinderen niet mee akkoord.  Ze begonnen bijna te vechten om daar zelf te mogen slapen.  OK voor mij, maar er was te weinig plaats om daar met 2 te liggen, dus moest het om de beurt.

Weer een gevecht natuurlijk: over wie nu eerst op de luchtmatras mocht slapen.  Het feit dat de achterblijver naast papa mocht slapen maakte geen enkele indruk. Zo zie je maar hoe belangrijk ik ben ;-)

Dan moest papa maar kiezen he.  Gelukkig was het (zeer overtuigend gespeeld) verdriet van de achterblijver van korte duur en kon de nacht beginnen...  En, het bleek nodig ook!  De jongste heeft het langste geslapen van iedereen.  Zelfs toen een bende jonge hooligans kabaal maakten voor onze slaapkamerdeur bleef hij rustig doorslapen.  2 dagen op rij...

Ik wou dat ik dat ook kon, zo onbezorgd slapen.  Ik word altijd samen met de eerste wakker...

00:23 Gepost door Rigel in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kinderen, amuseren, vrienden |  Facebook |

Commentaren

Leuk om te lezen dat het een zeer geslaagd weekend was!
Ben zelf ook altijd als eerste wakker, maar ik kan daar enorm van genieten en tegen dat de rest zijn ogen opendoet is mijn ochtendhumeur al lang verdwenen...

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 19-03-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.